Att hitta fotfästet

Att hitta fotfästet

Nu har det gått några dagar sedan sist. Jag har även hunnit med en sväng till Sverige för att jobba undan en del. Tiden hinner ikapp och jag har känt av en trötthet och tillåtit mig att vila en del. Självklart så drar det då i min tålamods nerv inser hur lätt det är att bestämma sig för hur mycket som skall vara gjort till exempel att lägenheten skall vara färdig inredd och klar. Nu försöker jag hitta lugnet och ta dagens som den kommer och låta saker och ting ta den tid som krävs. Hundarna har även de varit trötta så de har fått vila och idag blivit avmaskade enligt veterinärens order.  Har bara hunnit upptäcka en bråkdel av Palma och Mallorca och bara en sådan sak som att hitta mjöl i affären är ett äventyr. Språket är nyckeln så nästa projekt är att hitta en bra lärare för min spanska.

Peace alla finingar

Pia

Ps laddar upp bilder imorgon för ikväll var det hopplöst segt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *