Helg i Palma

Helg i Palma

Värmen håller i sig på Mallorca. Idag söndag har det varit kvalmigt men molnigt. Dagen har spenderats hemma läsandes litteratur som ingår i den handledningsutbildning som jag går. Annars har helgen varit en sån där härlig en fylld av aktiviteter. Fredagskvällen tillbringades med en härlig mix av olika nationaliteter som sågs hos Claudia och Javiers restaurang i Palma. Kvällen till ära hade Claudia lagat en peruansk måltid bestående av en fantastisk ceviche och en supergod gryta till varmrätt. Vi blev sittande i den ljumma sommarnatten till klockan var en bra bit över två. Speciell känsla när så många människor ifrån olika ställen i världen sammanstrålar en kväll. Claudia och Javiers restaurang är även ett galleri med saker ifrån Sydamerika. Det mesta handgjort av kvinnor och i återvunnet material.

I lördags var vi ute med ett gäng ifrån Uddevalla på besök i Palma i affärer. Trevlig kväll som började på vår terass och slutade på en restaurang i Genova med zerbas i glasen. Sena kvällar men fyllda med glädje, skratt och inspiration.

Möten mellan människor är ”the thing”.

En härlig söndagskväll önskas.

Peace/Pia

Tawa, Claudias och Javiers place i Palma
Tawa, Claudias och Javiers place i Palma

 

Peruansk middag med sällskap ifrån olika delar i världen.
Peruansk middag med sällskap ifrån olika delar i världen.
Hantverk ifrån Guatemala
Hantverk ifrån Guatemala
Redo för en lördagskväll i Palma.
Redo för en lördagskväll i Palma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *