Att få en bra start på dagen

Att få en bra start på dagen

Dricker oftast en grön smoothie på morgonen. Efter att ha kommit över chocken av den starka smaken av grönkål har jag nu börjat längta efter denna hälsobomb. Kombinationen av det gröna och ingefäran ger den en härligt sting. Havregrynen gör den mättande. Receptet hittade jag i Food Pharmacys grymma bok, har modifierat det lite och det mina vänner är det bästa med smoothies. Man kan ha lite Kajsa Varg över sig när man gör dem dvs ” man tager vad man haver” det blir gott ändå. På köpet smörjer man tarmarna och får energi.

The green supersmoothie

150 g grönkål 0,5 liter vatten 1 avokado 1 dl havregryn 1/4 citron ( utan skal) 1 cm ingefära1 äpple eller en banan ( ta vad du har hemma) 0,5 dl frysta hallon alt blåbär. Mixa. Häll upp i glas, Drick och känn hur kroppen jublar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *