Att bli med kontor

Att bli med kontor

Det var inte självklart att skaffa kontor precis när jag bestämde mig för att satsa 100% på eget företag. Jag har i många år pendlat ca 14 mil per dag och tanken att driva företaget hemifrån var ganska tilltalande. Men det kändes ändå viktigt att ingå i ett sammanhang och att ha möjligheten att ”gå” till kontoret, så beslutet växte fram och när jag beslöt mig för att satsa på min dröm och behov av lager blev tydligt så var beslutet enkelt att fatta. Det blev ett kontor placerat i Resteröds trikåfabrik. Ett ställe med anrik historia av klädproduktion och där man kan känna historiens vingslag när man kliver in genom dörrarna. Det känns som om man när fabriken stängdes lämnade allt, släckte lyset, klev ut och låste dörren.

Produktionen är igång igen i stickeriet och i syateljén om än i mindre skala än på fabrikens glansdagar.

Mitt kontor ligger på andra våningen där information höll till för länge sedan. Nästan klart.

Här hänger jag och hundarna om dagarna då jag inte har gig på annan ort. Njuter av att kunna promenera till jobbet, det är nog första gången i livet som det har blivit möjligt. I min vision kring hur jag skulle vilja leva ingick även att då och då kunna ta med hundarna till arbetet och det kan jag göra nu. Sakta, sakta håller jag på att förverkliga det jag länge drömt om och jag är så tacksam över att nu har möjligheten att göra detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *