Fredag i makligt tempo

Fredag i makligt tempo

Är inne i en fas i företagandet där det mesta sker vid skrivbordet (eller i soffan). Mail, kontakter med leverantörer över hela världen och kreativt arbete utan närkontakt. Tekniken är fantastisk ändå. Att kunna beta av demo av e-handelslösning och säljmöten kring 3pl lösningar utan att förflytta sig en meter gjorde dagen effektiv. Så idag lämnade jag inte ens huset förutom för hundpromenader. Det börjar brinna i knutarna för lansering och idag kändes det helt plötsligt läskigt och stort. Känns nästan som jag leker företag. Fast det är på riktigt!

Vår hund Egon tog det där med att lata sig till en helt egen nivå idag. Under filten halva dagen hos dottern som var hemma och på soffryggen del 2 av dagen när solen sken in.

Ha en riktigt go helg mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *