Bali

Bali

Landade sent igår på Bali. Denna fantastiska ö som jag kommit att älska. Det är något visst med den här ön. Atmosfären, energin, människorna och naturen. Allt sammantaget tror jag. Jag är här först och främst för jobb men det lär bli en del annat också. Flög med Qatar Airways ifrån Doha med mellanlandning i Doha. Vilken flygplats de byggt! När jag var där för några år sedan såg den inte alls ut så. Har för mig att Qatar skall ha fotboll VM eller liknade snart så det är antagligen därför de satsat stort. Var på plats efter ett dygn i flygplan runt 20 igår kväll så det var att äta något och sedan kurera jetlagen med att sova. Sov som en stock och slog upp ögonen kl 7 ( indonesisk tid + 6 h svensk tid). Yogade lite på terassen för att bli av med värsta flygstelheten och nu frukost.

Bor några nätter i Sanur först. Ett bra ställe att utgå ifrån eftersom det är i närheten av Denpasar, Bali huvudstad och många av mina leverantörer håller till runt om. Hotellet är helt ok, fick ett rum med direktaccess till Poolen. Underbart för en badkruka som mig.

I Sanur idag pågår ett triathlon, jisses i denna värmen simmar, cyklar och springer deltagare från hela världen. Strongt!

Idag söndag blir det en lugn dag. Planera för veckorna framåt men sedan upptäcka Sanur en stund. Mitt hjärta sköter om butiken hemma, så shopen öppen fast jag är här. Är så glad över att yin yogan praktiskt taget är full, det ör best två platser kvar. Så tacksam över att få starta upp yogan i Uddevalla.

PS! Har en bild hittills, på hotellet, kommer fler under resans gång.

Ha en härlig söndag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *