Intention för 2019

Intention för 2019

En dag i stillhet.

Att sätta en intention. En riktning man önskar och vill att livet skall gå åt. En vilja till att fylla de 365 dagar vi har 2019 med det som räknas. En dröm och en vision om hur uppfylla det som man innerst inne vill och vill göra. Sedan kan man kalla det nyårslöften eller nyårsmål eller det som känns bäst . För mig blir mål till prestation och det är på sätt och vis också viktigt att ha i vissa aspekter av livet då möjligheten att mäta effekterna av något. Jag kommer att sätta mål med delar av mitt företagande för att kunna utvärdera men inte när det gäller livet och intentionen för hur jag önskar att 2019 ska forma sig.

Det här året är speciellt för mig. Jag fyller 50 år, har lika nära till 100 år som tiden då jag var nyfödd. Känns det stort? Ja på sätt och vis för det känns inte som det finns all tid i världen längre att förverkliga drömmar och idéer. Jag uppfattar att jag kommit i en ålder när en del av omgivningen förväntar sig att man skall vara, göra och bete sig på ett visst sätt. Jag befinner mig inte där mentalt. Det finns så mycket jag är nyfiken på och vill prova, människor att träffa, platser att se och möjligheter att ta tillvara på. Det kommer att prägla detta året på många sätt.

Härlig känsla att öppna 2019 års almanacka med 365 nya dagar. Oskrivna blad med möjligheter och utmaningar. Dagar att ta tillvara och vårda.

Min intention 2019

Att leva som jag lär

Fortsätta lyssna på min inre kompass och fortsätta att våga följa min dröm. Våga stå kvar när alla tvivlar inklusive mig själv.

Ha modet att ta ett steg fram när ryggmärgsreflexen vill att jag skall gömma mig.

Bejaka friheten.

Bejaka nyfikenheten, på resor, i möten mellan människor, i relationer, via upplevelser e.t.c.

Hälsa, ta hand om mig,min kropp, själ och ande så att jag orkar glittra. en stark kropp och knopp.

Tjäna pengar, att kunna leva på det jag gör och ta ut lön.

Ledord

MOD

FRIHET

HÄLSA

Välkommen 2019 nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *